WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. I_vote_lcap$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. I_voting_bar$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. I_vote_rcap 
Webmaster39
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. I_vote_lcap$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. I_voting_bar$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 27 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 27 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

$eßnem FeRah.SiL ßa$tan.

YazarMesaj
_ßuяchen_
Admin
Admin
_ßuяchen_

Kadın
Durum : $eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Karisi10
Takımınız : $eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Galatasaray
Sanal Hayvan : $eßnem FeRah.SiL ßa$tan. 10balikeu1mf8ap1pk8

Karakter Sayfası
Bar:
$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Left_bar_bleue0/0$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Empty_bar_bleue  (0/0)

$eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Empty
MesajKonu: $eßnem FeRah.SiL ßa$tan.   $eßnem FeRah.SiL ßa$tan. Icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 10:39 pm

Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var
Duyguların karışık olabilir mi

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak

Sanki bugün son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak

$eßnem FeRah.SiL ßa$tan.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» $eßnem FeRah.Can kıRıqLarı.
» $eßnem FeRah.SiqaRa.
» $eßnem FeRah.YaqmurLAr.
» $eßnem FeRah.artıq qısa CümLeLEr KuruoRum.
» Şebnem Ferah - Delgeç