WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" I_vote_lcapGÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" I_voting_barGÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" I_vote_rcap 
Webmaster39
GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" I_vote_lcapGÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" I_voting_barGÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 20 kişi Salı Kas. 19, 2024 12:56 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"

YazarMesaj
Koray
Kurucular
Kurucular
Koray

GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Empty
MesajKonu: GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"   GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm

● Fenerbahçe'nin İspanyol Futbolcusu Daniel Gonzalez Güiza, Ülkesi ile Türkiye Arasındaki Tek Farkın Para Olduğunu Söyledi.

GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM" Guiza-formanin-hakkini-veriyorum_o

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Gonzalez Güiza, ülkesi ile Türkiye arasındaki tek farkın para olduğunu söyledi.

Cervantes Enstitüsü'nün konuğu olan İspanyol forvet, ''Spor Buluşmaları'' konulu söyleşide enstitü müdürü Antonio Gil'in sorularını yanıtladı.

Herkesin kalbinde bir futbol takımının yattığı, kendisinin kalbinde yatan takımın hangisi olduğu sorusuna İspanyol futbolcu, ''İspanya'da ikinci ligde 1. sıradaki Xerez Club Deportivo. Büyük ihtimalle 1. lige çıkacak ve mesleğimi orada tamamlayabileceğimi söyleyebilirim.'' yanıtını verdi.

Güiza, ''İspanya'da her vuruşun altın vuruştu ve gol oluyordu. Buradaki durumun böyle olacak mı?'' sorusunu, ''Burada büyük ihtimalle o günleri yaşayacağımı sanıyorum. Kesinlikle de herhangi bir korku içinde değilim. Büyük bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. Büyük bir taraftar desteği olan bir kulüpteyim.'' diye yanıtladı.

-''İSPANYA İLE TÜRKİYE ARASINDA TEK FARK PARA''-

İspanya ve Türkiye arasındaki yaşantısında bir fark olup olmadığı sorusu üzerine Güiza, ''Tabii ki fark görüyorum. Tek fark para.'' dedi. Fenerbahçeli futbolcunun, ''Buraya gelip en çok para alan oyunculardan birisi olmak sende baskı oluşturuyor mu?'' sorusuna yanıtı ise ''Kesinlikle hayır, problem değil benim için. Çok şanslı görmüyorum kendimi, ama çok sıkı çalışıyorum. Her pazar günü giydiğim formanın hakını verdiğimi düşünüyorum.'' oldu.

-''FENERBAHÇE TARAFTARI BİR NUMARA''-

İspanyol futbolcu ayrıca Fenerbahçe taraftarını överek, ''Bu taraftar Avrupa'nın bir numarası. Fenerbahçe'nin taraftarı gibi taraftar olduğuna inanmıyorum. İnanılmaz bir stat. Türkiye'de iki üç maç var ki bunları suni çim üzerinde yapıyoruz, bunlardan şikayetçiyim. Umarım bir dahaki dönemde daha başarılı olacağız. Biraz komplike bir ligde oynadığımı düşünüyorum. Biz iyi sahalarda oynamaya, iyi ambianslara alışığız. Bu hafta suni çim üzerindeydik. Biraz komplike bir maçtı. Bu bir bahane değil, tabii ki 11'e 11 oynuyoruz. Bu kulüp daha üst sıralarda yer almayı hak ediyor.'' dedi.

-''TÜRKİYE'NİN ŞANSI ÇOK YÜKSEK''-

Son Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin harika maçlar çıkardığını belirten Güiza, ''Şampiyonada Türkiye'nin bütün maçlarını izledim. Çok güzel performans ortaya koydular. İleriye gittiler. Finale çok yaklaşmışlardı. Türkiye belki İspanya'da komplikasyon içinde olacaktır. Şunu da göz ardı etmemek lazım, en beklemediğiniz anda takımlar iyi mücadele verip sürpriz de yapabilir.'' dedi.

İspanyol futbolcu, Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili, ise ''4. yılımı bitirdikten sonra inşallah her şey yolunda gitmiş olacak. Umarım, bir 5 yıl daha sözleşme yenileme imkanım olur.'' diye konuştu.
http://matrackgenclik.forummum.com/

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"