WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
Dokunma Bana - Zeynep Casalini Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
Dokunma Bana - Zeynep Casalini Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
Dokunma Bana - Zeynep Casalini Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
Dokunma Bana - Zeynep Casalini Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
Dokunma Bana - Zeynep Casalini Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
Dokunma Bana - Zeynep Casalini Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
Dokunma Bana - Zeynep Casalini Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
Dokunma Bana - Zeynep Casalini Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
Dokunma Bana - Zeynep Casalini Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
Dokunma Bana - Zeynep Casalini I_vote_lcapDokunma Bana - Zeynep Casalini I_voting_barDokunma Bana - Zeynep Casalini I_vote_rcap 
Webmaster39
Dokunma Bana - Zeynep Casalini I_vote_lcapDokunma Bana - Zeynep Casalini I_voting_barDokunma Bana - Zeynep Casalini I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 64 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 64 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

Dokunma Bana - Zeynep Casalini

YazarMesaj
deniz
Süper Moderatör
Süper Moderatör
deniz

Kadın
Lakap : Dönis
Durum : Dokunma Bana - Zeynep Casalini Canli10
Takımınız : Dokunma Bana - Zeynep Casalini Besiktas
Sanal Hayvan : Dokunma Bana - Zeynep Casalini 47ed1bddb66b6f96ad04eackp0

Karakter Sayfası
Bar:
Dokunma Bana - Zeynep Casalini Left_bar_bleue0/0Dokunma Bana - Zeynep Casalini Empty_bar_bleue  (0/0)

Dokunma Bana - Zeynep Casalini Empty
MesajKonu: Dokunma Bana - Zeynep Casalini   Dokunma Bana - Zeynep Casalini Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 10:07 pm

Sen varken gücüm olurdun
Zaman akmadan dururdu
Hatırlasana

Hani aşk seni yormuştu
Yolun sonuna koymuştu
Dokunma bana

Şimdi eskiye döner mi?
Dönse de buna değer mi?
Cevaplasana..

İnsan aynı durur mu?
Ayrılık kolay oyun mu?
Dokunma bana