WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem I_vote_lcapAyla Çelik - Bir Dönebilsem I_voting_barAyla Çelik - Bir Dönebilsem I_vote_rcap 
Webmaster39
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem I_vote_lcapAyla Çelik - Bir Dönebilsem I_voting_barAyla Çelik - Bir Dönebilsem I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 71 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 71 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

Ayla Çelik - Bir Dönebilsem

YazarMesaj
deniz
Süper Moderatör
Süper Moderatör
deniz

Kadın
Lakap : Dönis
Durum : Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Canli10
Takımınız : Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Besiktas
Sanal Hayvan : Ayla Çelik - Bir Dönebilsem 47ed1bddb66b6f96ad04eackp0

Karakter Sayfası
Bar:
Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Left_bar_bleue0/0Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Empty_bar_bleue  (0/0)

Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Empty
MesajKonu: Ayla Çelik - Bir Dönebilsem   Ayla Çelik - Bir Dönebilsem Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 5:14 pm

Seni görmek şaşırtmıyor bile
Kader, acaba bu sefer ki günahım ne
Al beni savur beni paramparça et
Acaba, bu seferki günahım ne

Gezdiğim sokaklar karanlık
Çıkmazda bütün sevdalarım ..
Yıpranmış yıllarca üstelik
Kirlenmiş bütün dualarım ..

Kimse kalmamış yanımda bak!
Bi dönebilsem geriye bi dönebilsem
Bi görebilsem kendimi bi görebilsem
Çekip alsam gizlice, yüzüme baksan sadece,