WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. I_vote_lcapMurat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. I_voting_barMurat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. I_vote_rcap 
Webmaster39
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. I_vote_lcapMurat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. I_voting_barMurat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 32 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 32 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız.

YazarMesaj
_ßuяchen_
Admin
Admin
_ßuяchen_

Kadın
Durum : Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Karisi10
Takımınız : Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Galatasaray
Sanal Hayvan : Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. 10balikeu1mf8ap1pk8

Karakter Sayfası
Bar:
Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Left_bar_bleue0/0Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Empty_bar_bleue  (0/0)

Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Empty
MesajKonu: Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız.   Murat ßoz -YağmuRLa qLEn qız. Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 7:50 pm

yağmurlu bir gündü geldin bana
bir bahar akşamıydı gittin
üşüyordum gözlerin gözükmüyordu
şapkanı kaldırdım istedi
aşkım olacaksın diye kendini bitirdi

seen yağmurla gelen kız
been yangınlardan çıkan çocuk
şimdi söylüyorum artık
seni hiç sevmiyorum

seninle beraber açıyordu
bahçemin güzel çiçkleri
papatyamdın sen biliyorsun