WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime I_vote_lcapSagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime I_voting_barSagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime I_vote_rcap 
Webmaster39
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime I_vote_lcapSagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime I_voting_barSagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 6 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 6 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime

YazarMesaj
deniz
Süper Moderatör
Süper Moderatör
deniz

Kadın
Lakap : Dönis
Durum : Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Canli10
Takımınız : Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Besiktas
Sanal Hayvan : Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime 47ed1bddb66b6f96ad04eackp0

Karakter Sayfası
Bar:
Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Left_bar_bleue0/0Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Empty_bar_bleue  (0/0)

Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Empty
MesajKonu: Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime   Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 1:37 pm

Kontrol mikrofona yap yo mic !... Tepe takla hiphop taka. Ben rocker sen rappa hoppaaaa. Bonga, konga çeken adam olacak sapa, Yüksek dozda maldan ölene dua ettim onca. Drugz alan kanka, yolun sonu danger !... Uç ya da besli... pillizilli kafa, Biter batari eeeeeyyyy yeni bastan basa. Uçurum yaklasti kafa tastan tasa. Dayan !... Önce
uyan, halin duman bayaga. Gram isi kilolarca tabut dikti, 13 sene önce, Beyaz çekti öldü necati, geçti onca sene yaslar dinmedi, Kana gözyasi karisti toprak aldi bedeni !...

[Nakarat]

Olamadim kendine engel döngel geriye, Bosa çaba... nafile yaptin. Bilir misin ? Kaç zaman devir daim etti, Gözlerimin önünde canlar gitti, Cenneti sordum yitirdiklerime,
Cevap alamadim duyamadim onlari, Tek basina yürüdüm aklimda sorular, Neden niye dedim göçtü gitti ruhlar

Önündeki yola bak, yokustasin. Yorulmus beden biçare çikmaya dermansiz uzun ince yollari. Yuvarlanan taslar üzerine gelir, Düsmancasina hücum eder, Sense yoldan
çikarsin, varirsin bilmedigin dostlara hesapta, Dost çakal !... dini imani yok. Uçurumdan asagiya bakan olmus korkmussan anlarsin, Ölümün soguk terini hissedersin ya hani. Esigindeyken; yar olmaz sana yar dar huzur ar, Sana , ama var iki günlük dünyada onca zarar, Olsun gitsin dünya mali, arinmali, belkide pozitifte yok olmali, Kaybolmali, damarlarindan sadece kan akmali... kan akmali...

Olamadim kendine engel döngel geriye, Bosa çaba... nafile yaptin. Bilir misin ? Kaç zaman devir daim etti, Gözlerimin önünde canlar gitti, Cenneti sordum yitirdiklerime,
Cevap alamadim duyamadim onlari, Tek basina yürüdüm aklimda sorular, Neden niye dedim göçtü gitti ruhlar

Sagopa Kajmer - Cenneti Sordum Yitirdiklerime
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sagopa Kajmer - 24
» Sagopa Kajmer-Bağdat
» Sagopa Kajmer ft Kolera-Fani
» Sagopa Kajmer - Karikatür Komedya
» &Kolera& Aklımın Odaları ((ft. Sagopa Kajmer))