WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. I_vote_lcapSißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. I_voting_barSißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. I_vote_rcap 
Webmaster39
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. I_vote_lcapSißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. I_voting_barSißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 26 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 26 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın.

YazarMesaj
_ßuяchen_
Admin
Admin
_ßuяchen_

Kadın
Durum : SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Karisi10
Takımınız : SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Galatasaray
Sanal Hayvan : SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. 10balikeu1mf8ap1pk8

Karakter Sayfası
Bar:
SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Left_bar_bleue0/0SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Empty_bar_bleue  (0/0)

SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Empty
MesajKonu: SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın.   SißeL MiRqeLam-AqıLLı qaDın. Icon_minitimePerş. Ocak 08, 2009 11:08 pm

benle olmayı beceremedin bari
bensiz olmaya alış
ikide bir arama unuttum anla
sen de unutmaya çalış

senin gibilerin kaderi böyle
önce gider sonra geri döner

<a href="http://www.sarkisozum.gen.tr">Şarkı Sözleri</a>
akıllı kadınım ikinci şansın yok
ben de bitti mi biter

bu kapı gidene bi daha açılmaz
kapadım o defteri bi daha yazılmaz
kıymetimi bilen bilir