WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
Kolera - Avam Bir Kurgu Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
Kolera - Avam Bir Kurgu Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
Kolera - Avam Bir Kurgu Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
Kolera - Avam Bir Kurgu Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
Kolera - Avam Bir Kurgu Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
Kolera - Avam Bir Kurgu Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
Kolera - Avam Bir Kurgu Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
Kolera - Avam Bir Kurgu Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
Kolera - Avam Bir Kurgu Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
Kolera - Avam Bir Kurgu I_vote_lcapKolera - Avam Bir Kurgu I_voting_barKolera - Avam Bir Kurgu I_vote_rcap 
Webmaster39
Kolera - Avam Bir Kurgu I_vote_lcapKolera - Avam Bir Kurgu I_voting_barKolera - Avam Bir Kurgu I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 26 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 26 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

Kolera - Avam Bir Kurgu

YazarMesaj
deniz
Süper Moderatör
Süper Moderatör
deniz

Kadın
Lakap : Dönis
Durum : Kolera - Avam Bir Kurgu Canli10
Takımınız : Kolera - Avam Bir Kurgu Besiktas
Sanal Hayvan : Kolera - Avam Bir Kurgu 47ed1bddb66b6f96ad04eackp0

Karakter Sayfası
Bar:
Kolera - Avam Bir Kurgu Left_bar_bleue0/0Kolera - Avam Bir Kurgu Empty_bar_bleue  (0/0)

Kolera - Avam Bir Kurgu Empty
MesajKonu: Kolera - Avam Bir Kurgu   Kolera - Avam Bir Kurgu Icon_minitimePerş. Ocak 08, 2009 8:29 pm

VERSE1

GÖRÜNTÜLER PEK FLU BUGÜN HETEROJEN BİR KÖRDÜĞÜM ALDI YANINA İYİ BİR TAKVA HER ÖLÜMLÜ TADTI BİR ÖLÜM GİRME KANIMA SUS BİR HATTA ÇİFT TARAFLI HIRSA KAPALI TARİFİ YOK LÜGATTA KIRPIK HİLE TAŞIDI MİMİKLERİNDE İNSAN CANLISI NEKADARDA DOSTHANE YERİNDEYSE ACİZ KALP BASINCI BANA DÖNÜK AĞIR BİR SUÇLAMA TÜFEKLERİMİ TEMİZLE YAĞLA KALKIŞ İZNİ ALAMADI AKLIM O ANDA TIRNAK YEDİREN VAKKA BUYURUN ŞÖYLE TAKLAYA ADINA SAKLA FAZLA BETRA YABANCIYIM BU YÜZYILA CEHALETLE GELDİ LANET HAZIMSIZ BİR METANETLE ÇELİMSİZ BİR KERAMET ZEVKİME GÖRE BİR MUHABBET NİHAYET GELMEDİ İŞİME BEKLEMEK TERBİYE İHLAL OLDU DURUMU BULDU STRES KONUYA DAHİL OLDU SANIRIM VADE DOLDU AVAM BİR KURGU ADAMIN BİRİ VARMIŞ HUZURU YOKMUŞ AKLINDA HAYATI ÇOK KURMUŞ HAYATI SUKUT-I HAYAL OLMUŞ İLİKLERİ ERİMİŞ DONMUŞ BÜYÜYEN TOHUMLARIN SENİ BİR KESEKAĞIDI TAŞLA TAŞLAR OLMUŞ HER BİR DOSTUN HAFİYE KURUMUYMUŞ.

EKSİKLİKLERİNİZ BELİRLENDİ KAFANIZDA MİDENİZDE DNALARINIZDA FAZLA SAYIDA KOLERA BULUNDU ÜSTÜNE ÜSTÜK KALBİNİZDE DEFOLU NE OLACAK BU GİDİŞİN SONU İADELER BU AY SONU UNUTMADAN

UYKU GİRDİ BEDENE HELAL KALKIP GİDENE DELİKSİZ BİR UYKU SOLUĞU DURDU FELÇ İÇİNDE ŞİMDİ HER DUYU YANİ DUYMAZMI NE KONUŞTUĞUMUZU?FIRLATALIM ONA DOĞRU BİR UYDU TEPKİ DUYDU ALGILARIN SU ALDI BENDEN UYARMASI FAZLA VAKİTİN KALMADI SURAT MOTORUN SU KAYNATTI ŞURADAKİ BAYIM HASTALIKLI RENCİDE ETMEYE PEK MERAKLI BUYRUKTUR BULUNSUN EN TEZİNDEN DAİRESİNDE BOĞAZI SIKILI. VAGONA BAĞLI TREN DURAKLARI...AF YASAĞINDAN YARARLANDIM BİR İNSANIN HAYATIYLA OYNADIM SANDIM DİKİZ AYNASINI KIRDIM ARKASINDAN BAKTIM CANIMI SIKMA CANINI YAKARIM KÖŞEYE SIKIŞTIRILDIM YÜZÜNÜ KIZGIN YAĞLA BEN KIZARTMIŞTIM KERBELA'DA ŞEF AŞÇIYDIM ADAMIN BİRİ VARMIŞ HUZURU YOKMUŞ MİSALİ HEP TAKILDIN YÜZDE KAÇTIR HAFIZA KAYBIN?KENDİ KUYUNU KENDİN KAZDIN ÜMİTSİZ BİR VAKKASIN.

Kolera - Avam Bir Kurgu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sagopa&Kolera-Bir Var Bir Yok
» Kolera - Sen Nasıl Bir İnsansın
» Kolera - Aşık İle Maşuk
» Sagopa Kajmer ft Kolera-Fani
» kolera-sagopa=af bnm işim deill