WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım I_vote_lcapSagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım I_voting_barSagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım I_vote_rcap 
Webmaster39
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım I_vote_lcapSagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım I_voting_barSagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 5 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 5 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım

YazarMesaj
Webmaster39
Kurucular
Kurucular
Webmaster39

Erkek
Lakap : TRajedi
Durum : Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Asik10
Takımınız : Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Fenerbahce
Sanal Hayvan : Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım 12atoe8ea2tb6wk7

Karakter Sayfası
Bar:
Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Left_bar_bleue100/100Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Empty_bar_bleue  (100/100)

Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Empty
MesajKonu: Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım   Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 5:35 pm

Kalk ve beni dinle , sana güç veririm , kafanla dalaştığında sana yardım edebilirim , beni bilirsin tam 30luk 3 tanımlı pis sakallı ,donuk bakışlı İklimi az ılıman çoğu yağışlı,yaşar fâni yazlı-kışlı.Onların şahidi görür gözlü benimkisi âmâydı , unutmadıklarımın hepsi güzel birer simâydı.Sen kendinle çatışmadayken , savaş verirken oradaydı.Taşla kafan çarpıştığında ya da kafan taşa yaslandığında anlarsın ki ; kötü gider , iyi gelir.Zaman sofrandaki en lezzetli mühim yemek .Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın ,bu sebeble yaşlanacaksın , çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın , trilyon da olsan harcanacaksın, savaşı kes barışacaksın! kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.

Nakarat

Bir kulaç daha atsam karadayım , beni hiç böyle bir denize dalmadım üzerimde pantalonum artı ayakkabılarım, ha gayret!...
Bir sene fırtına , üzerimde dolunay , gün yüzü asmış , dalgalar boyum aşmış , nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

Benim bahsettiğim o derinlik hiç bir denizde yok , benim yumruklarımın içi boş , korkma yakmaz canını.
Allah seni ensen gibi dümdüz etmeden geri dön hemen , dünya kızına aşık olmak seni delirtir , bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir, ecel aramaz Enseler , yerine gelmez sarsılan güvenler , içine düştüğüm masalsı serüvenlerdir gamzelerme âb-ı hayattan can verenler.
Yüzmekten yorulduğum bu en derin denizdir boğulduğum, 4lük lerim kulacı atar , benim benim !...
Dipte vurgunum , moralsizim solgunum, yine de kendime teskin edebilecek bir seviye olgunum , pişmanlık asla kaçamayacağım bir canavar .Elleri Bazen öldürür, bazen sertçe yakalar bil ki ;
Sagopa cesaretinin bir kısmını zulada saklar ,yanan ışıklarımı kaplayacak kadar karanlığım var.

Nakarat

Bir kulaç daha atsam karadayım , beni hiç böyle bir denize dalmadım üzerimde pantalonum artı ayakkabılarım, ha gayret!...
Bir sene fırtına , üzerimde dolunay , gün yüzü asmış , dalgalar boyum aşmış , nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
http://matrackgenclik.forummum.com

Sagopa Kajmer-Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sagopa Kajmer - 24
» Sagopa Kajmer-Bağdat
» Sagopa Kajmer - Karikatür Komedya
» Sagopa Kajmer ft Kolera-Fani
» &Kolera& Aklımın Odaları ((ft. Sagopa Kajmer))