WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. I_vote_lcapİsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. I_voting_barİsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. I_vote_rcap 
Webmaster39
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. I_vote_lcapİsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. I_voting_barİsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 29 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 29 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM.

YazarMesaj
_ßuяchen_
Admin
Admin
_ßuяchen_

Kadın
Durum : İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Karisi10
Takımınız : İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Galatasaray
Sanal Hayvan : İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. 10balikeu1mf8ap1pk8

Karakter Sayfası
Bar:
İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Left_bar_bleue0/0İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Empty_bar_bleue  (0/0)

İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Empty
MesajKonu: İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM.   İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM. Icon_minitimeSalı Ocak 06, 2009 3:02 pm

seni ben kimseye vermem seni ben ele yar etmem seni ben bu canima baglamisim kaybetmem

veremem seni ele isterim sen benmle sen beni sevmeyince ölurum öluruum ben her sabah uyaninca yuzunu görmeyince sen benim olmayinca ölurum ölurum ben ah ne olur gitmee ne olur üzme ben seninle tamamim beni terk etmee

seni ben kimseye vermem seni ben ele yar etmem seni ben bu canima baglamisin kaybetem

benim icin hep aglayan sen degilmiydin ayrilik yok diye hergun yemin ederdik unutmaki seviyorum hep icimdesin yeminim var sanaa ya ölum ya sen ya ölum ya senn

seni ben kimseye vermem seni ben ele yar etmem seni ben bu canima baglamisin kaybetem

İsMaiL Yk - Seni ßeN qİmseYe WeRmeM.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İsMaiL Yk & Eßru Ya$ar- SewiOrum Senİ YaR.
» İsMaiL Yk - Yar qiDme.
» Duman-ßeni yaq.
» Oğuzhan Koç - Dön Özledim Seni
» Duman-Seni KenDime SaqLadım.