WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan I_vote_lcapBektaş - Her Gün Aynı İsyan I_voting_barBektaş - Her Gün Aynı İsyan I_vote_rcap 
Webmaster39
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan I_vote_lcapBektaş - Her Gün Aynı İsyan I_voting_barBektaş - Her Gün Aynı İsyan I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 52 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 52 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

Bektaş - Her Gün Aynı İsyan

YazarMesaj
deniz
Süper Moderatör
Süper Moderatör
deniz

Kadın
Lakap : Dönis
Durum : Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Canli10
Takımınız : Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Besiktas
Sanal Hayvan : Bektaş - Her Gün Aynı İsyan 47ed1bddb66b6f96ad04eackp0

Karakter Sayfası
Bar:
Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Left_bar_bleue0/0Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Empty_bar_bleue  (0/0)

Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Empty
MesajKonu: Bektaş - Her Gün Aynı İsyan   Bektaş - Her Gün Aynı İsyan Icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 11:16 pm

Her gün aynı kederdeyim

acısı var benim içimde bitmeyen cefanın sancısı var kalbimde her gün aynı kederdeyim acısı var benim içimde bitmeyen

cefanın sancısı var kalbimde...

günlerimi derde boğup yıllarımı harcadınız rüyalarımı soğuk köşelerde bıraktınız gözlerimi doldurup

hergece ağlattınız huzurumu yok edip beni kedere saldınız bu günlerim artık meteliksizlikten ibaret sayenizde ne gücüm kaldı nede gayret

kafa dolu moral bozuk etmesemde hayret beni ben yapan her darbeniz olsun daha net aydınlığıma engel ekmeğime balta huzuruma ateş yüreğime

kanca aklıma kavma zehiri damlatan oldunuz çok sağolun çok mersi varolun memlekette yurtsuz kaldım ellerim boş artık yabancı elediniz beni

sersem yapıp hislerimi kaybettim her dertten keçıp gün doğar sandım ama güneş hepten batık çocukluğum sadece zamn harcamaktı aile ve huzur

felan evet hepsi yalandı gençliğim gölgede perde arkasındaydı sürekli askıda yani yerle bir olmaktı çabalar ve emeğim aklımda anlayış daldı

bulutçasına yarınlarım umutla dolu şans olmasada güneş doğar elbet doğar çok yakında güneş doğar elbet doğar çok yakında

her gün aynı

kederdeyim acısı var benim içimde bitmeyen cefanın sancısı var kalbimde her gün aynı kederdeyim acısı var benim içimde bitmeyen cefanın

sancısı var kalbimde...

sana hergün hergece beddua ettim yalvardım bu dert çekilir gibi deil gayri yetti allahım bıktım artık kendisine arkadaş süsü weren bunca

açgözlü çıkarcı yalancı lüpcülerden dostlarım hepsi bana çoook ayıp etti yalan söledi yalanları ortaya çıkınca postayı kesti o sonuza dek

güvendiğim dağlara kar yağdı iki damla göz yaşı oldu ayrılığın armanı bıktım yaşadığım toplumdan herkez sinsi ve uyanık bıktım yaşadığım

yokluktan zihnim hep bulanık günler düşünmekle geçior akşamlar uykusuz biz her gelişmeye ayak uydurduk yoksa ayaktamı uyuduk

yedi bitirdi dewir adamı hayatımız alt üst oldu millet tuttu her masalı aradığı mal mülk oldu herkezin gözlerinde parlıo dolar simgeleri

nereye waracak bu halimiz dedim kimse beni dinnemedi ne rahatım ne huzurum war bıktım dünyanın bu durumundan bıktım olup bitenlerden bıktım

insanların tutumundan kaç aç susuz ewsiz barksız ser sefil çoçuk kaç katil onları katledior ecelin pencesi olup kaç bin suçsuz insan ölüor

savaşlarda yeryüzü nefretle doldu gökyüzü yaslarla nefret bizi çok kötü yedi allahım al götrür beni bu yerden bu dertlere göre ölüm ne ki...

her gün aynı

kederdeyim acısı var benim içimde bitmeyen cefanın sancısı var kalbimde her gün aynı kederdeyim acısı var benim içimde bitmeyen cefanın

sancısı var kalbimde...

Bektaş - Her Gün Aynı İsyan
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sansar Salvo - İsyan-bul
» Bektaş - B Ve S
» Bektaş - Salsa
» Bektaş - Elveda
» Bektaş&sırtlan- Ağlarım