WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.Matrack GençLiK.ForuMMuM.CoM™ | 2øø8-2øø9 | MG | Müzik - Oyun - Spor - Komik Resimler

Eğlen Öğren Paylaş

AnasayfaMGLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Fenerbahçe Yarı Final'de
EmRe AyDın- yiNede Sen. Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:22 pm tarafından Webmaster39

» Üç önemli eksik
EmRe AyDın- yiNede Sen. Icon_minitimeSalı Mart 31, 2009 9:19 pm tarafından Webmaster39

» A.R.O.G Full Online İzle
EmRe AyDın- yiNede Sen. Icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 8:24 pm tarafından Webmaster39

» WwW.Favoriciler.CoM
EmRe AyDın- yiNede Sen. Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 10:08 pm tarafından Webmaster39

» Galatasaray 2 - 5 Kocaelispor
EmRe AyDın- yiNede Sen. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:30 pm tarafından Koray

» GÜİZA: "FORMANIN HAKKINI VERİYORUM"
EmRe AyDın- yiNede Sen. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:26 pm tarafından Koray

» BÜLENT KORKMAZ: "GALATASARAY'DA UZUN YILLAR KALMAK İSTİYORUM"
EmRe AyDın- yiNede Sen. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:20 pm tarafından Koray

» Ayın Üyesi (Şubat 2009)
EmRe AyDın- yiNede Sen. Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 4:08 pm tarafından Koray

» NiÇin YedİNz ??
EmRe AyDın- yiNede Sen. Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 8:01 pm tarafından Webmaster39

En iyi yollayıcılar
_ßuяchen_
EmRe AyDın- yiNede Sen. I_vote_lcapEmRe AyDın- yiNede Sen. I_voting_barEmRe AyDın- yiNede Sen. I_vote_rcap 
Webmaster39
EmRe AyDın- yiNede Sen. I_vote_lcapEmRe AyDın- yiNede Sen. I_voting_barEmRe AyDın- yiNede Sen. I_vote_rcap 
deniz
¤ۣۜ. ¤ Berhan ¤ۣۜ. ¤
Koray
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kimler hatta?
Toplam 32 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 32 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 76 kişi Paz Kas. 24, 2024 11:48 am tarihinde online oldu.
Reklam
Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

EmRe AyDın- yiNede Sen.

YazarMesaj
_ßuяchen_
Admin
Admin
_ßuяchen_

Kadın
Durum : EmRe AyDın- yiNede Sen. Karisi10
Takımınız : EmRe AyDın- yiNede Sen. Galatasaray
Sanal Hayvan : EmRe AyDın- yiNede Sen. 10balikeu1mf8ap1pk8

Karakter Sayfası
Bar:
EmRe AyDın- yiNede Sen. Left_bar_bleue0/0EmRe AyDın- yiNede Sen. Empty_bar_bleue  (0/0)

EmRe AyDın- yiNede Sen. Empty
MesajKonu: EmRe AyDın- yiNede Sen.   EmRe AyDın- yiNede Sen. Icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 11:12 pm

bilsen neler çektim ben
senden uzak oralarda
hiç çıkmadın aklımdan
senden uzak oralarda

küçücük bir çocuk düşmüş
bir romanın ortasına
bir aşkın öldüğü gün
ölmelimi anısına?

yinede sen,en önce sen
yinede sen,en önce sen

bak solgun işte renkler hep
tek tek söndü ışıklar